Európa Hódmezővásárhelyen

Európa Hódmezővásárhelyen

Márki-Zay Péter polgármester meghívására és moderálása mellett Hegedűs István részt vett  Hadházy Ákossal, Jeszenszky Gézával és Róna Péterrel együtt a város főterén Szent István király ünnepén rendezett közéleti beszélgetésen 2018. augusztus 19-én.

A beszélgetés ITT megtekinthető.

Program

Sajtóvisszhang

 

Az Élet és Irodalom és a Népszabadság újságírója, a hirszerzo.hu internetes portál vezető szerkesztője előadása a Média és politika - független újságírás című konferencián 2000. október 6-án.
Köszönöm a meghívást. Megpróbálok röviden hozzászólni a beszélgetéshez, mert múlik az idő, és igyekszem nem újra feltalálni a spanyolviaszt, hiszen már sok minden elhangzott.
Magyarországnak össze kellene fognia Szlovéniával és Észtországgal, és jó közös stratégiával ennek a csoportnak lenne esélye arra, hogy elsoként lépjen be az Európai Unióba - mondta Carlos Molina del Pozo spanyol EU-szakértő, az úgynevezett Bölcsek Tanácsának tagja.
Schöpflin György előadása „Az Európai Unió jövője és a bővítés” című konferencián 2002. november 29-én.
Félünk-e az Európai Uniótól? - Az Európai Unió mint hivatkozási alap a hazai közbeszédben, Martin József Péter előadása „Az Európai Unió jövője és a bővítés” című konferencián, 2002. november 29-én.