Követeljük a jogainkat

Követeljük a jogainkat

0 comments

Megjelent "Követeljük a jogainkat" című elektronikus kiadvány. Az e-könyvet oktatási célokra szántuk és az azzal az oktatási eszközcsomaggal használható, amelyet e projekt keretében szintén az Európai Alternatívok készítettek, és amely weblapunkon található. Minden téma bemutatása tartalmaz egy összefoglalót (Tudnivalók), egy részletesebb magyarázatot (Amit meg kell érteni) és egy, a témát szemléltető esettanulmányt.

magyar
A Magyarországi Európa Társaság kutatócsoportja "Hol áll a PERC-mutató avagy az EU-destruktívaktól a föderalistákig: a magyar pártok viszonya az Európai Unióhoz" címmel 2018. március 24-én publikálta harmadik jelentését. A kutatócsoport tagjai: Bársony Fanni, Gothár Emma, Hegedűs István,...
"Közigazgatási reform a visegrádi országokban: Tanulságok Fehéroroszország és Ukrajna számára"- A MET a cseh AMO  (Association for International Affairs) magyar partnere ebben a nemzetközi együttműködésben, amelynek célja, hogy a modern, hatékony és demokratikus értékeken alapuló közigazgatás...
2021 decemberében megjelent a Magyarországi Európa Társaság "Uncertain Times: The Future of Trans-Atlantic Relations from the Perspective of NGOs and Think Tanks in Central Europe and Hungary" című publikációja. 
Megjelent a Citizen Rights legújabb, 2016-os jelentése.
Magyarország a schengeni rendszerben - Bástya vagy kapubejárat? - a MET kiadványa a vízumkiadás magyarországi gyakorlatáról letölthető az Open Space felületről.