Hol áll a PERC-mutató? avagy az EU-destruktívoktól a föderalistákig: a pártok viszonya az Európai Unióhoz I.

Hol áll a PERC-mutató? avagy az EU-destruktívoktól a föderalistákig: a pártok viszonya az Európai Unióhoz I.

0 comments

Hol áll a PERC-mutató? avagy az EU-destruktívoktól a föderalistákig: a pártok viszonya az Európai Unióhoz (2012) - a MET kutatócsoportjának jelentése letölthető az Open Space oldalról.

Elkészült a Magyarországi Európa Társaság kutatócsoportjának jelentése, amelynek témája a magyarországi parlamenti pártok EU-hoz való viszonya (2012). A PERC-kutatás a Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe (CEE Trust) anyagi támogatásával valósult meg. 

Összefoglaló angolul

 

Sajtóvisszhang:

Hvg. (2012) Távol és mégis közel. 

Hvg. (2012) A PERC-mutató kategóriái és definíciói.

Hvg. (2012) Mit vizsgált a PERC-kutatás?

Valasz.hu. (2012) MET: Az LMP a leginkább EU-barát párt.

További sajtómegjelenések

Kapcsolódó tartalom az Open Space felületen
magyar
A Magyarországi Európa Társaság kutatócsoportja "Hol áll a PERC-mutató avagy az EU-destruktívaktól a föderalistákig: a magyar pártok viszonya az Európai Unióhoz" címmel 2014. március 20-án publikálta második jelentését.
A Magyarországi Európa Társaság kutatócsoportja "Hol áll a PERC-mutató avagy az EU-destruktívaktól a föderalistákig: a magyar pártok viszonya az Európai Unióhoz" címmel 2018. március 24-én publikálta harmadik jelentését. A kutatócsoport tagjai: Bársony Fanni, Gothár Emma, Hegedűs István,...
Magyarország a schengeni rendszerben - Bástya vagy kapubejárat? - a MET kiadványa a vízumkiadás magyarországi gyakorlatáról letölthető az Open Space felületről.
A Magyarországi Európa Társaság sajtótájékoztatót tartott 2012. december 5-én, hogy bemutassa a "Hol áll a PERC-mutató? avagy az EU-destruktívoktól a föderalistákig: a magyar parlamenti pártok viszonya az Európai Unióhoz" című jelentést, melyet a MET kutatócsoportja készített.