Ellenforradalom

Ellenforradalom

Takis Pappas, a Közép-európai Egyetem vendégtanára tartott előadást 2017. február 8-án "Miben nem bíznak az emberek, amikor bízni kezdenek a populizmusban?" címmel.

A Magyarországi Európa Társaság nemzetközi workshopot rendezett 2009. május 22-23-án, pénteken délután és szombaton a Magyar Országgyűlés Gobelin termében.
Radnóti András, Hegedűs István, Bruszt László
A Magyarországi Európa Társaság nemzetközi workshopot rendezett 2017. március 18-án a Közép-európai Egyetemen "Reforming the EU - Central European Perspectives" címmel. 
Mizsei Kálmán, az EU különleges megbízottja a Moldovai Köztársaságban tartott előadást A Dnyeszter-melléki rendezés és az Európai Unió formálódó külpolitikája címmel 2008. január 10-én.
Gajus Scheltema, a Holland Királyság magyarországi nagykövete volt a MET vendége 2016. május 24-én. A beszélgetés részben az EU soros holland elnöksége által megfogalmazott prioritásokról folyt, részben az EU előtt álló integrációs kihívásokról.
Graham Avery, az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága főtanácsadójának előadása a MET tagjainak 2001 október 15-én.