A média szabadsága: magyarországi problémák

A média szabadsága: magyarországi problémák

Hegedűs István előadást tartott az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének Kulturális, Tudományos, Oktatási és Média Bizottsága "A nemzeti parlamentek szerepe a médiaszabályozásban Európában" című konferenciáján, amelyet az Egyesült Királyság parlamentje látott vendégül 2013. május 21-22-én Londonban a Portcullis House-ban.

CsatolmányMéret
PDF ikon PROGRAM191.54 KB
2013. március 21-én rajtolt az Európai Polgári Kezdeményezés a Médiapluralizmusért brit kampánya. A Lordok Házában tartott rendezvényen Hegedűs István képviselte a magyarországi NGO-k koalícióját.
A Magyarországi Európa Társaság tisztelettel meghívja Önt az "Európai polgári kezdeményezés a média sokszínűségéért: helyzetjelentés az Európai Unióból és Magyarországról" című nemzetközi konferenciájára. A konferenciát a Friedrich Naumann Stiftung für die Freiheit támogatta. 
Hegedűs István előadást tartott 2012. április 3-án a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán Európa és Magyarország címmel.
A magyarországi NGO-k koalíciója az "Európai polgári kezdeményezés a médiapluralizmusért" közel ezer aláírást gyűjtött a 2014. március 30-i budapesti ellenzéki tüntetésen.   A magyarországi aláírásgyűjtésről bővebben