A magyar gazdaság teljesítményéről

A magyar gazdaság teljesítményéről

Hamecz István, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója és Karvalits Ferenc, a Földhitel- és Jelzálogbank igazgatóságának elnöke vitatkozott a magyar gazdaság teljesítményéről 2006. január 25-én. 

„Changing Your Life, Changing the World? Motivations for Volunteering” a címe annak a szemináriumnak, amelyet a németországi Citizens of Europe és a Magyarországi Európa Társaság rendezett meg az Európa Tanács Budapesti Európai Ifjúsági Központjában 2011. február 18-20. között. 
2017. április 19-én a MET vendégei a Momentum Mozgalom három vezetője, Donáth Anna, Kádár Barnabás és Orosz Anna voltak.
A budapesti Open Forum, amit a Magyarországi Európa Társaság a Citizens of Europe nevű németországi NGO-val közösen szervezett 2009. május 8. és 10.
Bárd Petra, a MET tagja tartott előadást 2017. január 9-én Szabadság, biztonság, jog Európában: lehetséges-e a föderális szabályozás? címmel.
Az ENSZ Bécsi Információs Központja a Magyarországi Európa Társasággal együttműködve nyilvános előadást szervezett "A nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozása és a leszerelés: álom vagy valóság?" címmel 2006. március 6-án.