Nincs remény?

Nincs remény?

0 comments

2021. május 26-án a Magyarországi Európa Társaság online beszélgetést szervezett a Nyugat-Balkánról. Először Hana Semanić, a Közép-európai Egyetem Európai Szomszédsági Tanulmányok Központjának korábbi tudományos munkatársa beszélt „Bosznia-Hercegovina és az Európai Unióhoz vezető út: helyzetértékelés és kulcskérdések” címmel, majd Huszka Beáta, a MET tagja, Marie Curie ösztöndíjas, az ELIAMEP munkatársa Athénban, az ECFR kutatója, az ELTE adjunktusa „Politikai rengések a Nyugat-Balkánon Covid-válság idején” címmel tartott előadást.

magyar
"The French Presidential Election and the Future of Europe" címmel tartott online előadást Thibault Muzergues, francia politikai elemző, a "The Great Class Shift: How New Social Class Structures are Redefining Western Politics" és a "War in Europe?: From Impossible War to Improbable Peace" című k
2020. január 3-án hagyományos évzáró találkozójukon a Magyarországi Európa Társaság tagjai az "Önkény és Remény" című tanulmányt, illetve a magyarországi politikai helyzetet vitatták meg.
A Magyarországi Európa Társaság tagjai tartottak egymásnak előadást a szervezet évzáró rendezvényén 2018. december 29-én.
Szelényi Zsuzsanna, a Magyarországi Európa Társaság tagja, a CEU Demokrácia Intézet vezetői akadémiája program igazgatója tartott előadást a szervezet tagjainak Brüsszelben 2023.
2020. július elsején Zgut Edit, a Lengyel Tudományos Akadémia kutatója a lengyel elnökválasztás első fordulójának eredményét elemezte előadásában. A találkozó elején Wojciech Przybylski, a Visegrad Insight főszerkesztője a választási kampányról beszélt zoomon Varsóból.