Harmadik alelnök

Harmadik alelnök

0 comments

© Pixabay

A Magyarországi Európa Társaság 2021. augusztus 23-án rendkívüli online taggyűlésén Birizdóné Mislai Ildikót az elnökség tagjának megválasztotta és elfogadta a 2020-as évről szóló pénzügyi beszámolót. Az ülést követően Kovács Mónika tartott előadást "Illiberális gender szalmabáb vs egyenlő méltóság és esélyegyenlőség" címmel. 

 

magyar
"Kína és az Európai Unió kapcsolatai a Covid-19 járvány fényében" címmel Matura Tamás Kína-szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója tartott online előadást 2020. április 29-én. 
Szelényi Zsuzsanna, a Magyarországi Európa Társaság tagja, a CEU Demokrácia Intézet vezetői akadémiája program igazgatója tartott előadást a szervezet tagjainak Brüsszelben 2023.
A Magyarországi Európa Társaság tagjai tartottak egymásnak előadást a szervezet évzáró rendezvényén 2018. december 29-én.
A Magyarországi Európa Társaság budapesti székhelyén Szelényi Zsuzsanna az Orbán-rendszer kialakulásáról és jellegzetességeiről írt "Szétzilált ország" című könyvét mutatta be a szerző, a MET tagja, majd Mitrovits Miklós történész, az ELTE és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára beszélt a parla
A Magyarországi Európa Társaság 2020. december 8-i online beszélgetésén Liu Si-csung Budapestre akkreditált tajvani képviseletvezetőt látta vendégül, aki "Searching For Cooperation Between Taiwan and Europe in the Post-Pandemic Era" címmel tartott előadást a résztvevő tagoknak.