Vízió és valóság

Vízió és valóság

Hegedűs István részt vett a magyar fiatal föderalisták (JEF Hungary) és a Time for a European Federation szervezet panelbeszélgetésén a Magnet Házban 2022. november 28-án, ahol megvitatták Yannis Karamitsios "Time for a European Federation" című könyvének aktualitását. 

Hegedűs István interjút adott a Hír TV-nek 2017. szeptember 6-án a magyar kormány által elvesztett úgynevezett kvótaperről.
A szlovák Pravda idézte 2015. február 9-én Hegedűs István véleményét a magyar miniszterelnök és a milliárdos vállalkozó közötti konfliktusról.
A Klubrádió Eurozóna című műsorának adott interjút Hegedűs István a MET médiapluralizmus konferenciájának ebédszünetében 2013. szeptember 27-én.
Meghívó
A Szabadelvű Egyesület és a Szabad Emberek Magyarországért - Liberális Párt meghívására Hegedűs István részt vett a Mit jelent, hogy Magyarország az EU tagja? című kerekasztal beszélgetésen 2012. február 24-én a Nyitott Műhelyben.
Hegedűs István értékelését posztolta a Das Progressive Zentrum a magyar parlamenti választások előtt 2022. április 2-án.