A magyar császár meztelen

A magyar császár meztelen

Orbán Viktor

Hegedűs István válaszolt Judy Dempsey kérdésére "Does the EU Have the Right Policy for Hungary and Poland?" a Carnegie Europe blogján 2017. július 19-én. Hangsúlyozta: "a cselekvés a populista fenyegetéssel szemben elkerülhetetlen lesz. Előbb vagy utóbb, a liberális demokráciák nemzeti és európai szinten legyőzik nehézkességüket. Jobb lenne előbb, mint később."

A magyar civil szervezetek jelenlegi helyzetéről, követi-e Lengyelország a magyar példát.
Az ngo.pl nevű portál 2017. július 17-én Jerzy Celichowskit kérdezte a magyar civil szervezetek jelenlegi helyzetéről és arról, hogy követi-e Lengyelország a magyar példát.
A civil társadalom elleni újabb kormányzati támadásokról.
Hegedűs István interjút adott a Klubrádiónak a civil társadalom elleni újabb kormányzati támadásokról és a MET szolidaritási nyilatkozatáról 2017. július 27-én.
Kezdetben volt egy magától értetődően nyugatos irányultságú csapat; 1988. március végétől politikai ifjúsági szervezet, 1989 őszétől párt. Amikor egy hónappal a megalakulás után – Kádár János irányította még az országot - beléptem az ügyészségi nyomás ellenére kitartó Fideszbe, nem sejtettem, hogy...
Eszmefuttatás az Együtt-PM európai dilemmájáról
A bejegyzés az Intézet a Demokratikus Alternatíváért blogján jelent meg 2013. szeptember 16-án.
Macron és Orbán
Hegedűs István nyilatkozott a Klubrádiónak 2017. június 23-án a francia köztársasági elnök és a magyar miniszterelnök ellentétéről.