Elnökválasztás

Elnökválasztás

A Magyarországi Európa Társaság 2013. május 5-én csatlakozott a Magyar Újságírók Országos Szövetsége javaslatához, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság élére Majtényi Lászlót jelölje a miniszterelnök.

A Magyarországi Európa Társaság 2016. január 3-án rendezte meg hagyományos éves műhelybeszélgetését és tisztújító taggyűlését. Először Schweitzer András tartott előadást "Pártverseny és demokrácia: értelmetlenné vált (már megint) a baloldal-jobboldal felosztás?" címmel, majd Horváth Dorka "...
2013. június 14-én Magyarország és a túlzott deficit eljárás címmel Gyenes Zoltán, az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága (DG ECFIN)  munkatársa tartott előadást Brüsszelben a MET tagjainak.
Idén is a MET szervezte meg a German Marshall Fund ösztöndíjasainak budapesti találkozóit és vidéki kirándulását 2015. május 1-5. között.
2012. október 5-én az Európai Bizottság nyilvántartásba vette az európai polgári kezdeményezést a médiapluralizmus megerősítéséért.
Charles Gati, a Johns Hopkins School of Advanced International Studies vezető kutatója volt a Magyarországi Európa Társaság vendége 2014. március 16-án.