Cikkelymutyi?

Cikkelymutyi?

 

Kocsis Györgyi a HVG 2013. május 25-i számában elemezte az MSZP álláspontját a magyar kormány szavazati jogának esetleges megvonásáról az Európai Unió Tanácsában.
A cikk itt olvasható.

Megjelent Kocsis Györgyi "Nem tisztelt ház. Mit mondanak ki, és mit hallgatnak el a pártok EP-programjai?" című elemzése a HVG 2014. május 17-i számában.
"Változó médiahatósági modellek" címmel nyilvános vitát tartott október 3-án a budapesti Európai Unió Házában a Független Médiaközpont és a Mérték Médiaelemző Műhely, amelyen közös gondolkodásra in
Megjelent a HVG-ben Hegedűs István Orbán Viktor korábban is hajlamos volt fekete-fehérben látni a világot című interjúja 2012. február 16-án.
Kocsis Györgyi, a MET alelnöke moderátorként vett részt a Független Médiaközpont és a Mérték Médiaelemző Műhely által 2014. január 31-én az Európai Unió Házában rendezett nyilvános vitán, amelynek témája a közszolgálati média szerepe, működése volt.
Hegedűs István és Kocsis Györgyi előadást tartott a Politikatörténeti Intézet "Magyarország és az Európai Unió" című konferenciáján 2014. május 16-án.