Magyarország az Európai Unió ellen?

Magyarország az Európai Unió ellen?

Meghívó

A Szabadelvű Egyesület és a Szabad Emberek Magyarországért - Liberális Párt meghívására Hegedűs István részt vett a Mit jelent, hogy Magyarország az EU tagja? című kerekasztal beszélgetésen 2012. február 24-én a Nyitott Műhelyben.

Hegedűs István nyilatkozott a magyar kormány és az európai intézmények konfliktusáról a Klubrádiónak 2012. január 18-án.
Hegedűs István interjút adott az aktualne.cz című cseh portálnak 2020. július 28-án a legnagyobb magyar internetes újság függetlenségével szembeni újabb kormányzati nyomásgyakorlásról.
Hegedűs István volt az egyik előadó Balázs Péter, Németh Miklós, Jeszenszky Géza és Pető Iván mellett a Bibó István Közéleti Társaság "Határnyitás, rendszerváltozás - Politikai emlékezet és a valóság"
Hegedűs István véleményét idézte a Liberation 2019. március 3-i száma a magyar miniszterelnökről. "Orbán nem egyszerűen pragmatikus, aki a populizmust hatalmának megtartására használja fel.
Hegedűs István interjút adott 2018. május 24-én a Klubrádiónak a legújabb összeurópai közvélemény-kutatás eredményeiről.