Milyen messze van az EU?

Milyen messze van az EU?

Megjelent Hegedűs István Göncz Borbálával közösen írt "Oly távol vagy tőlem és mégis közel.” Az Európai Unióval kapcsolatos attitűdök a hazai választók körében című tanulmánya a Tardos Róbert, Enyedi Zsolt és Szabó Andrea szerkesztette Részvétel, képviselet, politikai változás című kötetben. A könyvbemutató helyszíne a Budapesti Corvinus Egyetem, időpontja 2011. április 19.

Meghívó

Program

Hegedűs István rövid előadást tartott a magyarországi politikai helyzetről a Das Progressive Zentrum 2020. január 13-i "Open Spaces!
Hegedűs István előadást az ELTE Társadalomtudományi Karán "Európai parlamenti választások előtt: Magyarország és az Európai Unió" címmel 2019. április 10-én.
Hegedűs István eladást tartott az európai liberálisok pártja, az ALDE egyéni tagjainak konferenciáján "What we can learn from t
Hegedűs István nyilatkozott a Klubrádiónak az uniós tagállamok vezetőinek találkozója előtt, kifejtve, hogy Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke nyílt párbeszédet szorgalmazott az európai menekültpolitika kérdésében. Nyilatkozat ideje: 2017. december 14.
Hegedűs István értékelte a Publicus Intézet európai uniós közvélemény-kutatását a Klubrádióban 2015. június 22-én.