A MET véleménye a szabadság, a biztonság és a jog érvényesüléséről

A MET véleménye a szabadság, a biztonság és a jog érvényesüléséről

A MET vélemenyezte az Európai Uniónak a Szabadság, biztonság és jog érvényesülésének térségén belüli együttműködés magyar kormányzati stratégiájának tervezetét 2009. március 27-én.

A MET véleménye.

Idén is a MET szervezte meg a German Marshall Fund ösztöndíjasainak budapesti találkozóit és vidéki kirándulását 2015. május 1-5. között.
Pap Enikő képviselte a Magyarországi Európa Társaságot az amerikai German Marshall Alapítvány európai partnereinek és koordinátorainak madridi találkozóján 2012. november 30. és december 2. között.
A skóciai függetlenségi népszavazás várható kimeneteléről, annak európai hatásairól, az európai nacionalizmusok és a gazdasági-pénzügyi válság összefüggéseiről tartott előadást a MET tagjainak 2014. szeptember 10-én Roger Golland brit diplomata, politikai elemző.
2011. március 15-én megjelent Majtényi Balázs és Pap András László (MET) új cikke a Szuverénben Büszkék vagyunk? címmel.
Boros Tamás a Policy Solutions igazgatója, MET-tag "Melyik pártcsalád nyeri a 2014-es európai parlamenti választásokat?" címmel tartott előadást 2013. október 28-án.