Open Space platform
Feltöltés
Keressés
Tallózás
Topikok
Publikációink
Te is regisztrálhatsz és feltöltheted közös témáinkra fókuszáló tanulmányaidat.
Feltöltés

OpenSpace

A Magyarországi Európa Társaság megnyitotta online platformját (Open Space) kutatóhelyek, civil szervezetek és egyének számára a közép-európai régióból és azon túl. Új felhasználok gyorsan tudnak regisztrálni. Jóváhagyásunkat követően könnyen lehet olyan publikációkat feltölteni, amelyek közös érdeklődési körünkbe tartozó témákkal foglalkoznak. A liberális demokratikus rendszerek politikai és szakpolitikai támogatását, illetve megújítását célzó új elképzelésekre várunk elsősorban - az alternatív koncepciók ütközhetnek is a populista/illiberális narratívákkal és gyakorlatokkal. Ez az online platform teret kíván adni a vitáknak, blog posztoknak és a résztvevők közötti párbeszéd további formáinak.


Keresés

Keresés

Műfajok

Műfajok

Idővonal

Idővonal

Szerzők

Szerzők

Témák

Témák

Feltöltés

Feltöltés

 

 

 

Found 9 results
Szerző Cím Típus [ Év(Asc)]
Szűrők: A Cím Első Betűje is A  [Minden szűrő visszaállítása]
2019
Anti-Europeans, Populists, and EU External Relations, Simon, Zoltán , European Elections 2019 - Renewing the Political Agenda for a United Europe, (2019)
2007
Állatmesék, Hegedűs, István , Magyar Narancs, Budapest, (2007)
2006
AZ ÁTALAKULÓ IZRAEL/PALESZTINA-KONFLIKTUS ÉS A JERUZSÁLEM-KÉRDÉS , Schweitzer, András , Budapesti Corvinus Egyetem , Volume Phd, Budapest, (2006)
2003
Az "aranyosok", Wizner, Balázs , Népszabadság Online, (2003)
2002
Aggódó magyarok, , Figyelő, (2002)
1998
Aczél és Pozsgay, Bozòki, Andràs , Beszélő, 12/1998, (1998)